Mediation

Wat is mediation?

Wat

Mediation is hetzelfde als conflict-hantering, of een ruzie van twee partijen begeleiden en proberen tot een compromis te komen die voor de beide partijen goed is. Een mediator is altijd onpartijdig, of meervoudig partijdig.

Dat betekent dat een mediator geen mening geeft. Een mediator zal alle vragen stellen, om de reden van het conflict helder te krijgen, en mogelijkheden om het conflict op te lossen.

Hoe

Om met een mediator samen te werken, ligt er eerst de vraag of jullie beide bereid zijn tot mediation, en water bij de wijn te doen. Kunnen jullie nog samen in 1 ruimte zijn, aan tafel zitten en met elkaar praten? En hebben jullie de intentie er samen uit te komen. Belangrijke zaken om te overwegen voordat jullie in mediation gaan.

Wie

Ik ben Yaltah Freijters, coach en mediator. Ik werk vanuit een warme, betrokken en open houding, (niks is gek) met een respectvolle, eerlijke en directe manier van communiceren. Alles is bespreekbaar, inclusief de moeilijke en lastige,  alles op tafel…ook de niet fijne zaken. Zo kom je tot mogelijkheden waar je misschien eerder nog niet aan gedacht had.

 

Prijs € 180,- per uur

Intakegesprek eerste halfuur gratis!