Geef de pen door…

We staan weer met een artikel in de Krant! Dit keer in de Mooi Uden krant. Hierin schrijft onze kindercoach Yaltah meer over De Rode Draad. De pen heeft ze gekregen van Manon Steenbeek van Yogable.

Yaltah FreijtersDe rode draad in de mooi uden krant!

Yaltah Freijters is 44 jaar en komt zelf uit een echt ondernemingsgezin. Haar vader had jarenlang de winkel Techno Freijters die handelde in automaterialen. Ook haar twee oudere broers zijn allebei zelfstandige ondernemers. Sinds vorig jaar heeft Yaltah het roer omgegooid. Toen heeft ze het bedrijf De Rode Draad opgericht. De organisatie werkt inmiddels met twintig kindercoaches of pedagogen.

De Rode Draad

De Rode Draad heeft als doel om elke klas de gelukkigste klas van Nederland te maken. Het programma van onze klassencoaches¬†is een waardevolle aanvulling op het ‘gewone’ lesmateriaal van het basisonderwijs. Ook geven de klassencoaches cursussen specifiek aan ouders van peuters en pubers. ¬†De Rode Draad werkt ook als individuele kindercoach en gezinscoach. Yaltah heeft de pen doorgegeven aan Feike Muijsers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk het artikel ook op onze Facebook pagina

 

De Rode Draad in de krant!