Meet the family

Want zo verbonden als een familie zijn we! Naast ons privé leven, brengen wij veel tijd met elkaar door op kantoor en op de ‘werkvloer’. Soms zien we elkaar meer dan we onze partners zien, en is de Rode Draad een tweede familie voor ons.

Onze ‘familie’ bestaat dan ook uit, stuk voor stuk bevlogen mensen. Mensen met een missie, bovendien! 
En die missie dragen wij uit in de vorm van coaching, losse lessen voor in het onderwijs, theaterproducties en komische video’s.
We stellen ons graag aan je voor!

 

 

 

 

Yaltah Freijters

Yaltah. Denker en doener. Kinder, volwassenen en gezins-coach, mediator, cursusleider en pedagoog. Yaltah startte haar missie met collega’s kindercoaches in 2014 om in eerste instantie kindercoaching op basisscholen te introduceren. Yaltah is sinds 2000 ondernemer en werkzaam geweest als zelfstandig fotograaf. Het welzijn en welbevinden van grote en kleine mensen staat bij Yaltah altijd voorop… "Geniet je rot"

 

 

 

 

 

 

Hanneke Philipse - Gruntjes

Hanneke. Pedagoog en altijd werkzaam geweest bij kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Sinds 2017 mede werkzaam bij de Rode Draad als coach, cursus maker en mede-bedenkerster. Naast haar werk bij de Rode Draad  heeft ze ook haar eigen kindercoachpraktijk, https://www.positiefinverbinding.nl

 

 

 

Christel van der Heijden

Christel. Kinder-volwassenen-gezinscoach. met als expertise hooggevoeligheid, pesten depressie en opvoeden. Als ervaringsdeskundige begeleidt zij kinderen, pubers volwassenen en gezinnen met opgroeien en opvoeden. Ze draait haar hand niet om, om een lezing te geven voor volle zalen of een video op te nemen! Ze heeft haar eigen praktijk, http://www.christelcoaching.nl

Kendra Loos

Kendra. Ze werkt al 15 jaar in het vrije school basisonderwijs, samen met kinderen en ouders aan de cognitieve ontwikkeling van kinderen, maar daarnaast ook aan de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen! Daarbij coacht ze de ouders en helpt ze hen bij opvoedingsvragen om de relatie met hun kind(eren) positief en goed te houden. Ze weet als geen ander vanalles te vertellen over de ontwikkelingsfases van kinderen.