Over ons

 

Yaltah Freijters

Ik groeide op in een warm gezin als jongste en enige dochter met twee oudere broers. Ik merkte al jong dat ik misschien wel ‘anders’ was of gevoeliger en kon niet zo goed tegen ruzie en onenigheid. Ook op school en in de klas wilde ik graag vrede stichten en bruggen bouwen. Als er een kind gepest of buitengesloten werd, ging ik er juist naast zitten om ‘te helpen’.

In mijn werk als kindercoach laat ik graag het mooie van een mens zien….Want da’s mijn passie! Iedereen mag gezien worden, iedereen is mooi op zijn/haar eigen manier. Als we dat willen én kunnen zien, en dus van het positieve uitgaan, kunnen er wonderen gebeuren!

Daarom gun ik elk kind een hele fijne schooltijd toe, waarin het veilig kan opgroeien en ontwikkelen tot een eigen mens die weet dat hij/zij er écht toe doet!

 

 

Lieke Otten

Ik ben Lieke Otten en coach kinderen vanuit mijn eigen kindercoachpraktijk: Met Lieke .
Mijn passie is het persoonlijk begeleiden van kinderen en een positieve bijdrage aan het dagelijks plezier in het leven.
Mijn kracht is het creëren van een ontspannen sfeer waarin kinderen zich vertrouwd voelen. Ieder kind is uniek en heeft eigen talenten en mogelijkheden.
“Ontdek je eigen talenten en mogelijkheden” is dan ook mijn motto.

Ik vind het van belang dat een kind deze talenten en mogelijkheden ontdekt zodat hij of zij ze leert te gebruiken in situaties die voor hem of haar moeilijk zijn. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen vergroot.
Ik vind het geweldig om te zien wanneer kinderen trots op zichzelf zijn en ze in ‘hun eigen kunnen’ geloven.

 

 

Annika Kuijt

Hallo!

Mijn naam is Annika Kuijt en ik ben kindercoach bij Hart voor kindercoaching in Uden. Hart voor kindercoaching staat voor creativiteit en originaliteit. Elk kind is uniek en heeft nog alle kansen en mogelijkheden om zijn of haar dromen uit te laten komen. Ik help kinderen die een klein zetje in de juiste richting nodig hebben om er achter te komen wat zij allemaal wel kunnen! Heb of ben jij een Pietje precies dat het altijd beter moet doen van zichzelf en dat het beste nooit genoeg is? Of een kind wiens hoofd nooit stil staat? Ben je verlegen, heel onzeker of zit je even niet lekker in je vel? Wij van de Rode Draad kunnen je helpen!